Freedom

ти знала?
він любить таких як ти.
мовчи, не кажи, бо забудеш
яка ти. будеш
кохати
робити з себе
йому Галатею.
любити треба
в собі Прометея,
але не глину.
отак людину
уже не зміниш
сама загинеш
а попіл - вітром
і душу - світом!
самотнім літом
він нагадає
скупим привітом
що ти не знаєш
собі ціни.
не до війни -
аби прокинутись
просто поряд.
і більш нічого.
проси у Бога.
молись на нього.
то може втрапиш
до пекла того.
де ріки щастя
і туги поле.
горять зап"ястя
і сльози - долу.

а може краще лишись собою?
"not freedom" - бренд,
маркування болю.
кому потрібна твоя свобода?
тобі лишень, от така вже мода.

ти проти моди? тоді - бережи!


Рецензии