Повставай

Не вставай, бо сплив час, моя мила.
Не чекай, не проси, не благай.
Та збери свою гiднiсть i силу.
Повставай. Повставай. Повставай.

Повставай, за любов i за бога.
Вийди проти твоїх ворогiв.
Повставай, мила, ти ж не убога.
Клич з собою до бою синiв.

Клич! Здобудуть нехай свою волю.
Клич! Най радiсть наповнить серця.
Клич! Нехай не жахаються болю.
Клич! Шлях треба пройти до кiнця.

Клич! Положать пусть душу i тiло,
Щоб здобути жадану свободу.
Повставай! Це твiй час, моя мила.
Повставай! Ти ж козацького роду.


Рецензии