Халике
Дунъяли гъангъ вариле
Валлагь жанра дицIурбес,
Айихъизе хIакIиле.
ГIядаб ухъунил гъяйзе,
Икиле изализе,
Арцли кумек хIабиру,
Аркьяд цIябил хIябизе.
Жандаргуназе хIарцуд,
Кьакьай хIябизе урцуд,
Урулис бара кумек,
ЦIализакан хIу урцуд.
Вашунили арцизе ,
БебкIа хIисаб хIабиру,
Итала дунъялизе,
ЦIализе цай тихъиру.
Гьей адам хIу халике,
ТIара эшти дугьбаке,
Бархьил хIинил лебикIан,
Къарши ике хIу намке.
Свидетельство о публикации №113120709600