Iз святом, друзi!

Січневі, вже, останні кроки -
Із святом, друзі, з Новим роком!

Хай принесе палке кохання,
На, все, найкраще сподівання!

Здоров*я, сили і стрімління!
Нехай залишаться сумління,

В Старому. Біль, печаль, досада.
Бажаю грошей листопаду!

Хай нескінченним буде щастя!
Тривоги, смуток і ненастя,

Нехай обходять стороною...
Хай, в дім, добро пливе рікою!


Рецензии