Осiнн
відбиток губиться на дні.
Як раптом все осиротіло
в облозі дощовитих днів.
Верба похмурий світ гойдає,
ховає небо сонця жар.
До Бога душу навертає
клин журавлів у вирі хмар.
Час відраховує спроквола
лист за листом – блукання сну.
Все причаїлося навколо
у сподіванні на весну.
Свидетельство о публикации №113120709215
Юрий Трегубенко 30.04.2014 21:44 Заявить о нарушении