Маёй мацi
Распавесці як моцна люблю,
Як удзячна я ёй за жыццё
І як сэрца яе берагу.
Мама, мілая, мама, родная,
Ты такая на свеце адна,
І цяпло тваіх рук бессмяротнае,
Грэе душу цяплей за полымя.
Дык жывi ж, матулечка, радуйся!
Не хварэй i нiколi не сумуй!
Заставайся ж, матулечка птушачкай
I у сонечным небе вандруй!
22.05.2013
Свидетельство о публикации №113120707883
Александр Пругло 30.01.2014 19:52 Заявить о нарушении
Юлия Дашкевич 18.02.2014 01:28 Заявить о нарушении