Sadness in my body
sadness in my body tells me that I'm fool,
sadness in my body tells me that I loose,
sadness in my body - all that I can choose.
sadness in my body, feeling all so right,
sadness in my body, wind, desire, soul chunks,
sadness in my body, want to go and stay,
sadness to my body, never come... I pray...
05.12.2013
Свидетельство о публикации №113120707871