Скучаю

Не спалося мені.
Хотілось,щоб зайшов у сні,
Губами притулився,
Теплом моїм зігрівся.
Плаче осінь холодними дощами-
Це я по тобі скучаю,
Свою погоду я діждусь,
Бо душі в тобі не чаю.
Життя моє минає.
Моя любов-росте,
І серце про це знає,
Все остальне-не те,не те...
В моїм мовчанні-більше слів,
Ніж в словниках усіх,
І буду кожний день тебе чекать,
Щоб тільки твій почути сміх.


Рецензии