Хай в Новому роцi...

Хай в Новому році,
Здійсняться всі мрії.
Добра і кохання,
Краси і надії!

Хай в ніч новорічну
Вітання лунають.
Хай друзі і рідні
Вас поздоровляють!

Хай вдача й везіння
Прилинуть до хати.
Бажаю усе, у житті,
Подолати!

Хай радісно буде
І тепло в оселях.
Щоб всі були всміхнені,
Жваві, веселі!

Хай кожна сім*я
Потопає у святі.
Тож, будьте - здорові,
Щасливі й багаті!


Рецензии