Холод
Злий вітрисько розриває поли,
Не вернуся більше я туди,
Де шумлять густі жита ,ніколи.
Ні. Не повернуся,де сніги,
Де мороз скував веселі ріки,
Де мої сполохані гріхи
Закував мороз в сніги навіки.
Що робити там, де ковила
Більш мене у снах не заколише.
А любов була чи не була?
Хто мені у відповідь напише?
Ляжу в сніг,як в трави молоді,
Серцем землю сковану зігрію,
Щебетом наповняться гаї.
Серце я твоє зігріть не вмію.
Свидетельство о публикации №113120704578