Поздравление

А  на годиннику так рано....;
І ти ще  в   ліжечку лежиш
Я буду першим,  для ВАС пАнно
Читати привітання вірш....

Дай Бог тобі   здоровя  , вдачі
Думок   прекрасних   и   Ясних
Що  би  коли  тебе побачу
Завжди лунав веселий сміх...

Сімя тебе  щоб поважала
Кохання знала,    кожен   день
Нікого  щоб  не  ображала
І щоб співала ти   пісень.....

Танюша будь завжди румяна
Бажаю все, що хочеш ти
Щоб поруч був завжди  коханий
Були у вас одні думки...

А.А.Тарасенко...07.12.2013г


Рецензии