Час перемiн

Розвиток суспільства не спинити,
Згодом настає час перемін,
Врешті люди хочуть краще жити
Й до борні встають вони з колін.

Влада їх не хоче зрозуміти,
Бо її влаштовує цей лад,
За яким живуть її еліти
І не бачить всіх суспільних вад.

Що зневажені колись повстануть,
Бо не зможуть більше жити так
І останнє слово владі скажуть
І закінчиться старий бардак.

Час суспільних змін не оминути,
Це і владі треба конче знать,
Треба вчасно дух ось цей відчути
Й переміни у житті почать.

Щоб державу нашу не трусило
І спокійно владу передать
Тим, кого уже життя навчило,
Що суспільство треба поважать.
96.12.13.


Рецензии