Я пишаюсь, що я УКРА НЕЦЬ
Географічне положення країни зумовило трагічну історичну долю народу, але вони завжди до останнього подиху відстоювали своє право на існування!
На якій би мові ми не розмовляли, якою мовою ми би не писали, але це не означає, що ми не любимо свою державу, не підтримуємо людей у їх прагненні до свободи, та нормального життя, де буде світите ясне сонце, колоситься рясна пшениця, і співати голосно щасливі люди!!!!!
Дочки та сини свого народу, ніколи не зрікайтесь своїх сімей, своєї віри, своєї батьківщини, тому що втративши ідентичність, ви загубите свою душу назавжди!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
З повагою, та любов’ю Жадан Андрій!
Свидетельство о публикации №113120606970