Po Polsku
Przynajmniej po Polsku, tez to nie latwo.
Zydowie, chciali by to po biblejsku,
Co wy zydowie? Dla was to za nadto!!!
Po polsku rozmawiac, nie bardzo przyjemna.
Temu i rymy nie ida do glowy.
Dla tego ze jestem ze wschodu - napewno?
Przepraszam Polacy, jestem nie dobry.
Chociaz mam i korzenie,
I zyje tut dawno.
Ale mam niecierpienie,
Do dresow jebanych.
Przeszlosc pamietam, jest ona dobra,
Tadeusz Kasciuszka i Adam Mickiewicz.
Nasi przodkowie, myslili madra,
Zgadzam sie z tym - Sergiej Anuszkiewicz.
Свидетельство о публикации №113120602309