Па Беларуску
Надхнялі дагэтуль мяне і сябры.
Дык вось - больш за год, пісаў я па Руску,
Пакуль не здзівіўся на родным двары.
Пішу, разважаю, паразважаўшы пішу.
Напэўна аб тым, чаго я хачу.
Хачу я павагі да вершаў сваіх!
Калі ж з непавагай, дык хай яго ліх.
Калі ж па сур'ёзнаму - праўда такая,
На момэнце гэтым, нічога не маю.
Зразумела было б, каб ведаў свой шлях,
Каб мог, разглядзеў, на сваіх далоннЯх.
Свидетельство о публикации №113120602198