Не збулось
Про які так мрієш і якими живеш,
Після яких згадка зовсім не гріє
Без яких крокуєш й без них не заснеш.
Не збулось й моє особливе бажання
Єдине бажання, банальне таке.
Мабуть це випала крапля остання
Смерть прийшла й життя стало важке.
Вона роз'єднала й поставила хрест,
Але потрібно прямувати далі.
Не обурюватись й не висловлювати протест
Проти не захищеної власної долі.
Хоча мріяти треба, варто старатись
Можливо, в майбутньому радість прийде.
Головне сміливості й терпіння набратись
І щастя в неясності нас віднайде.
Свидетельство о публикации №113120508813