Хъумартес хIарурус

Дигила мягIна багьес,
УрхIаврар гьар кудили,
Диги це царил бала,
Дигилзе  бигубили.

Валлагь-биллагь хIарурус,
Диги дягIямле дихIес,
Дигуй къадаран левле,
УрхIике гьашикьругьес.

ХIаирав гьей къадаран,
Варе дигахъаба иле,
ХIу дигуй ну ратува,
Царалике макья иле?!

Камил заман бикиле,
Хьунуйни левакIиле,
ВакIабри хIу гIязизле,
Барият тIара иле.

Бариятис далай.


Рецензии