Жыццевы шлях

(Аўтар Ягор Сяроў)

На шляху жыццевым,
Шмат чаго шукаем,
Подыхам вясновым,
Думкi мы кранаем,

На паляны лёсу,
Сонейка праб'ецца,
Пахам сенакосу,
Запаволiць сэрца.

Вiльгаццю расiнкi,
Жывiць прахалода,
Ад кастра iскрынкi,
На душы лагода.

Проста i прывабна,
Свецiцца сузор'е,
I на шляху ладна,
Добрае надвор'е.


Рецензии