Перше кохання

Хлопчик дорогенький! Чом такий несмілий?
Весь такий хороший! Ти ж для мене милий!
На дівчаток з групи дивишся охоче.
Як на мене глянеш, то відводиш очі.

Як мені на тебе та й не так дивитись?
Ти ж така красива, що й не підступитись.
Ти така весела, добра і охоча.
Як весняне небо, усміхнені очі!

Із любов’ю, щиро, Бог спостерігає
За дітьми в садочку: на них план Свій має.
Хоч малі ще зовсім, бачить Він все й знає,
Підростуть ще трохи, їх серця з’єднає.


21.04.2012р.

 


Рецензии