Кохана д вчина

Кохана дівчина
кохана, жадана.
Кохана дівчина,
знайома, незнана.

Приспів:
Поспішаю я до неї
Їй несу в руках лілеї.

Немає за неї
гарнішої в світі
І поруч із нею
є привід радіти.

Приспів:
Поспішаю я до неї
Їй несу в руках лілеї.

Коханій своїй
я у всім довіряю.
І бути їй вірним
завжди я бажаю.

Приспів:
Поспішаю я до неї
Їй несу в руках лілеї.



14.07.2012р.


Рецензии