МЕТА

         
Роки в громаді нашій сварки,
За межі і повітря на землі.
Всі  стаємо ми «кайдашами»
Сварливі, заздрісні і злі.

З сусіда сміємось і брата,
Коли  у них невдачі у сім’ї.
«Згорів сарай – гори і хата!»,
Такі стосунки між людьми.

Людська зневага і байдужість,
Роз’їли душу нам давно,
Повага нам потрібна й совість,
Без них ми підемо на дно.

Стаємо ми жадібні до всього,
За гроші здатні ми на все,
Підставити і зрадити  любого,
Відповідати доведеться нам за це.

Хотілося, щоб кращими ми стали,
Щоб душі наші світлими були ,
І на очах полуди менше стало,
Тепла і сонця більше у житті.

Щоб між людьми була повага,
Любов, надія, віра й доброта,
Як стане сильною громада,
Тоді й здійсниться  наша мета.


Рецензии