Цуценя

Дощик зливається пасмами довгими.
Мокне і блимає очками чорними
Песик маленький. Ну, зовсім щеня!
Бездомне воно — нічиє цуценя.
Жаль мені стало бідненьку тваринку.
Жаль її, наче маленьку дитинку.
Я цуценятко на руки узяв
І під пальто від дощу заховав.

Песик радіє від мокрого носика,
До невгамовного жвавого хвостика.


13.11.2012р.


Рецензии
Пёсику повезло, теперь он не один, у него есть ХОЗЯИН)

Оксана Нездийминога   05.12.2013 00:23     Заявить о нарушении