Серед його жiнок
вилітаю з боліда до оголошення старту.
Заходить, кидає папери, виходить з кімнати -
я навіть "доброго ранку" не варта.
І який шарф не пов'яжу на шиї,
і якою помадою не нафарбую губи -
мені не сісти до його машини,
не назвати у мить насолоди "любим".
Сивина на скронях і м'який тембр -
це так збуджує, що не сховати.
Здається, мені не виграти цей тендер,
бо серед його жінок я ніби одна без статі.
Свидетельство о публикации №113120501178