Ма дувца, ма дувца
Ma тишаденнад-кх вай вахара куц.
Дlавала, дlавала, ма дувца, ма дувца,
Вай кора кlал тlехьа, lажагlяьннай буц.
Вай вахар хозагlа долача бесса,
Со кхетаргйолаш, хьона фу деза.
Вай сигаленаш сийна-сийна бесса,
Хьалх санна хьо сона хlанз а веза.
Дlавала, дlавала, ма дувца, ма дувца,
Хьа уйлашка тlехьа-м со а хийла кувц.
Дlавала, дlавала, ма дувца, ма дувца,
Иштта-да аьнна, дешаш, къоани, ма лувц.
Сога дувца lа тахан, тахан дар,
Аз соцъе а мег тlаккха зовне гlар.
Дувца эшац вай мишта къона дар,
lа гойта сона таханара лар.
Дlавала, дlавала, ма дувца, ма дувца,
Ma тишаденнад-кх вай безаман куц.
Дlавала, дlавала, ма дувца, ма дувца,
Вай кора кlал матаряьхай тlехьа буц.
Гlермане, 04. Чантарa бутт 2013 шу
Свидетельство о публикации №113120409223