Тебе, Спасителе, благаю...

О, Боже милий, поможи!
Що коїться в країні нині?
Людей, невинних, збережи
В моїй величній Україні!

Не доведи, Господь, війни...
Тебе, Спасителе, благаю.
Страшне безладдя зупини -
До твого образу впадаю.

Тебе, Пречистий мій, молю -
Дай розуміння нашій владі...
Що накипіло, до болю -
Дай сили відстоять громаді!


Рецензии