Життя розставило крапки

І пофіг, здавалось, хто кому сниться...
Життя розставило крапки...

над і та рисочки над йот...

З часом все мине і спокій прийде...

Забудуться усі: "козел", "дурак" та
"ідіот"...

Мине усе... і всіх нас покладуть
в довгенькі дерев'яні коробки...


Рецензии