Ти мен в рний друг

Ти знаєш, я все ж зрозуміла,
що ти мені вірний друг,
колись я стосунків хотіла,
тільки ти чужий наче був.

З тобою добре сміятись,
раптово так цілувати,
але я боюсь загратись,
щоб потім нам не страждати.

Повір, спокійно з тобою,
і я завжди справжня така,
але в почуття з головою
поринути- справа тяжка.

Бо враз я не шаленію,
кохання не пройняло.
То може облишим надії,
допоки нас не знесло?

Тебе я не хочу втрачати,
ти такий один на мільйон,
таких лише треба шукати.
Почуття заважають обом.

Може ти й ладен кохати,
віддавати цілком себе,
але все ж, друг, повинен знати,
що мій шлях не до тебе веде.


Рецензии