У степу

У степу біля річки миша
Ховає діточок під себе.
Хай буде мир і повні схрони
Зерном набиті до гори.

Над ній під хмарами повільно
Стоїть супротив вітру сокіл
І дивиться на стіл свій довгий,
На всі зворушення в землі.
 
Хай буде мир и синє небо,
Хай мишенятко підросте,
Тоді і буде чесна здобич,
Хто буде сильний, той втече. 


Рецензии