Унра урши

Унралике урши лев,
Ца цIакьле нам дигахъуй,
ТIаррукIуле къаршикан,
Чидам барес хIаруруй.

Дунияла алжана,
Кебирхъис нуни хIазе,
Дия дигахъуй унра,
ВакIале нам мякьизе.

ТIар хIаиле ратува,
ГIямру мадири зая,
Агора хIакем дигуй,
Гьарсбаралра дуния.

Валлагь-биллагь хIаруус,
ЦархIилис хIу ватува,
Нам буршав ругьубила,
Ралтас хIулбе дитIува.

Бариятис далай.


Рецензии