Танк - Ю

Звертаюся Людоньки до Вас,
Аби в Сім`ї Вкраїнській був гаразд.
Усім бажаю чесно й добре жити,
Й за Президентом потужити.


Пані Тимошенко... Леді - Ю,
Насправді все давно хайду.
Ся Пані Вкраїну давно продала,
А про Олесю й не згадала.


А слід було згадать про мене,
Що і ДНІПРО, мій Край Зелений!
Я, ТАНКОМ вийду у Столиці на Майдан!
Бо ЯНУКОВИЧ БОГОМ ДАН ..!


Привіт, о Танк Ви Леді -Ю,
Але ... І Я ще Ліпше Б`ю!


Якщо мене хтось бачить, читає,
чи чуЄ: "Запрошуйте На Київський МАЙДАН теж сказати СЛОВО!". З Повагою до УсіХ!


Рецензии
Тан Ю к!!! Слава Україні. Велика Слава.
Славімо ЇЇ, й у сучасні ДНі!

Леся Танюк   03.12.2013 15:04     Заявить о нарушении