Революцiя

На майдані в центрі міста
Революція іде,
Влада всім мов в горлі кістка
Не сховається ніде.

Бо вона не для народу,
Мільярдерам вірний дах,
Треба знищить цю породу,
Бо інакше буде крах

Сподіванням на свободу,
На заможнеє життя,
Нині маємо нагоду
Кинуть владу цю в сміття.

Спеців молодих і чесних
Ми до влади приведем,
Але цю й батьків їх хресних
Як бандитів проклянем.

Революція народу
Переможе на завжди,
На майдані за свободу
Поборотися прийди.
03.12.13.


Рецензии