ПасатIил дуния

ЯхI-намус дергъуле цар,
Шагьалзе бууй бехIта,
Чярдубе гьаргдариле,
Михъиртра кедирхъута.

Эш дунияла хIянки,
ВайтIа цабил баласра,
Эши пасатI барибил,
Цес цабил хIабаласра.

Къянбе цар дахъдугьуле,
Кьуръа аятмецада,
Дугьбазакан делкIунил,
Лебу цаалра пайда?!

Дунъяла халкь кабуршу,
Арцис цаби биргIиле,
Адамла гъай хIабикьу,
Алжана нушам иле.

ДекIале хIинра тазай,
АхIтера леби намкем,
Валлагь-биллагь эш дунъя,
Мушуй цаб жагьнамикем.


Рецензии