Дигахъис дахъол

БакIибил гъяйзе эни,
Дуния цIубле бурар,
Диги дихьибил уркIи,
Дия, ряхIят хIабурар.

УркIилзакан хIакьуле,
Хъумартес урхIавруле,
Аркьулдар дия гIямру,
ХIу цIакьле дигахъуле.

Дурашанра шан урар,
Шантани шан варале,
Ну цIакьле рази урус,
ХIатI дигахъуй багьале.

МавгIагъа дия уркIи,
ХIайгахъисра рукIуле,
Гонагь цабчи хIатI буруй,
Ну кьабул вархIарале.


Рецензии