Моiй коханiй присвячуеться

Бажана, моя, красуне моя,
Як зiрка усiяна, блиском
Кохана моя, ласкава моя,
Я вже не слiдкую за тиском.

Любове моя, квiтуля моя
Мов дощик в раскаляну спеку
Для тебе живу, тобою дишу
З тобой вiдчуваю безпеку.

Cумую, постiйно, кохаю не стримно,
Радiю я кожноi ночi,
Коли вiдкриваю своi оченята
И бачу  що ти зi мной поруч,

Тебе дуже люблю, тобою милуюсь,
За тебе так вшаную долю,
Мабуть охоронцi принесли тебе
Виконують Божую волю!

А потiм народяться дiточки
З очами зеленого чаю,
Гарнюнi, маленькi  як  квiточки
Я iх безутримно чекаю!


Рецензии