Це демократия тривожна
Неосвiченicть виявлення.
Хто спланувал подiя нам :
Дiткам схвильованiсть ,батькам?
Танцюют лiхо хлопци "Гопа"-
Це е Центральная Эвропа.
Якщо на митинги позвати,
Ломакой себе бьют вже братiя.
О,молодь,де твоэ кохання
До батькiвщИни ,старикiв?
До вас е такечки питання:
Стандарт знайомий казакiв?
Треба вам талант свiй знати:
Як на тачку грошi брати.
Але купюрой тiльки грiвной,
Цiнность краще з Леcей* гарной.
Враз женимОся пОмеж себе
Зовсiм боятися не треба.
Все чинити вже там можно....
Це демократия тривожна.
*Портрет Леси Украинки.Денежные купюры Украины компетентными лицами признаны по качеству изготовления и по художеству одними из лучших.
Свидетельство о публикации №113120301724
Еммилия 06.12.2013 02:00 Заявить о нарушении
Евлалия Людмила Бодня 06.12.2013 04:53 Заявить о нарушении