Я не вiрю полiтикам

Я не вірю політикам – знову,
Відшукають смішний компроміс,
Їхні дії – суцільні розмови,
Задля звучних овацій « на біс».

Опозиція й влада – артисти,
У брудній  та  замовній грі,
Олігархів  на руки нечистих,
Що країну вкладають у гріб.

Не бояться народу зухвалі,
В прикоритнній  палкій боротьбі,
Бо народ, сліпо вірить їм далі,
І за них вирушає у бій.

Я не вірю політикам – знову,
Жар людськими руками згребуть,
За кулісами вступлять у змову,
За пусту обіцянку любу.

 


Рецензии