Лиш ненадовго

Почуття бувають сильні лиш недовго, лиш недовго...
І як тільки приходять, одразу з хвилюванням чекаю...
А лиш мить, а що трапиться далі я й не знаю...
Можливо я звично.... лиш відчуваю...
Та у душі: "Чи не звикаю... Раптом кохаю..."
Ясність - звичка сильних пророків,
                я ж від життя чекаю уроків...


Рецензии