Майдан. 30 листопада 2013

У храмі святому спасалися діти,
Як в давні криваві ординські часи.
З Майдану до церкви Михайла побиті
Зтікалися люди. І кожної миті
Благали до Бога, як били кийки…

Ченці від розлючених сірих бушлатів
Собою прикрили незрілі життя.
Від тупоту берць озвірілих солдатів
Свого пРЕЗИДЕНТА, своїх «демократів»
Щоб зранку їх викинути на сміття!


Рецензии