Чын кунелдэн...
Менэ, мин дэ булдым руснын Ванясы.
Ятам ой турендэ, мич башында,
"Ал хыялдан" булмас хич арынасы.
Мин ризамын синнэн, Кахыры суккыры,
Чонки туган телемне мин хэзер "ни билмэс",
"Кирэкме ул сина?!"-гелэн "ящщик" сойли
Мин дэ хэзер шулай уйлыйм: кирэкмэс!
Мин ризамын хэрбер синен законына,
Тик мина тимэгез, урап утегез!
Ярар инде, Корьэнне ясак иттегез,
Мин бит исэн, энэ, сакаллыны изегез!
Куптэн бездэ чып-чын "дирьмукратиэ"
Мин "чын" хоррияттэ яшимен кебек,
Бик "шатлымын" мондый хэллэргэ мин
энэ ыштан тобе тулы, кара эле,зинхар очен, дус!
Бик рэхмэтмен, чиксез-иксез синен нигмэтлэрен...
Мин горурмын... ятсам да мич башында ыштансыз.
Мэнге яшэ "кайгыртучан" дэулэтем,
Кайгы курмэ, нефтьен, газын сат!
Бездэ, бэндэлэрдэ, кунел байлыгы житэрен,
Яшэсэк тэ куреп донья тулы мэшэкать!
Свидетельство о публикации №113120210178
Сармандагы Илгизәр абый әйткәнчә: Демократия демократия белән, әмма ре.рес..... дәвам итәчәк...
Уңышлар Сезгә.
Гульжиган Гайнуллина 02.12.2013 22:45 Заявить о нарушении