Владу цю пекельну

Якби чавунну мав пательню
Пішов би з нею також на майдан
Й нестерпну владу цю пекельну
Я смажив би на радість громадян.

Щоб їхнє м'ясо не пропало
Я псів бродячих ним би годував,
Відходами щоб врешті стало
І ними землю нашу вгноював.

Щоб більше світ нам не коптили
Й бандитський "Беркут" щоб пішов туди,
Де в казанах би їх варили
За їх криваві не людські труди.

Ця влада служить не народу,
Для мільярдерів і кишень своїх,
Тож знищить треба цю породу
За невгамовний і кривавий гріх.
01.12.13.


Рецензии