Вадимчик!
МАЗУРУ Вадиму Миколайовичу!
ШЕКСПІРІВСЬКИЙ СОНЕТ
Природа ТОБІ сяйво надала,
І Бог подарував ТОБІ життя.
Ім`я ТИ носиш незбагненне,
Душею розповім вогненно.
Життя розквітле подароване ТОБІ,
Бажаю, щоб не траплялись люди злі.
Щастя подаруЄ ТОБІ Небесний Бог,
Я також бажаю здобути Перемог!
Природа ТОБІ волю дарувала,
Про ТВОЮ Долю секрети мала.
Ім`я Вадимчик, гордо ТИ неси,
І завжди щасливим будеш ТИ!
Коли ТИ розумієш сутність у житті,
Тоді і розум буде не у тлі ..!
Свидетельство о публикации №113120101007
Твоя Тёща.
Леся Танюк 03.12.2013 20:24 Заявить о нарушении