Твая хатина - угаре
Слова П. Безъязычного.
Твая хатина - угаре,
З нудою сирять хмар,
А вось - у роднай старане
Людям хватая чьвар!
Жывеш у яснай вышыне,
Ня бачиш ланцугов,
А вось - у роднай старане
Кагал дурных галов!
Изнов у прорвах гарадов
Сирены зарявуть,
Та хмары ветряных галов
У войска загрябуть!
Прийдетца ясным галавам
Забуть пра мятусню.
Изнов – усё даручють нам:
«Рaтуй сваю тюрму»!
Гарелку знова кинуть нам -
Нашо панам яна?
Прийдетца ясным галавам
Усё дапить да дна!
Навала будя гацавать
У роднай старане -
Тады ня выйдя зачякать
У яснай вышыне!
Свидетельство о публикации №113113006647