досить терпiти!

час настав, прокинься, Україно!
закінчився у людей терпець!
ми хазяєва цїєй країни!
скинемо терновий той вінець!
досить нас "покращенням" кормити!
бачив світ сьогоднішнє "кіно"!
скільки можна на народ давити!
люди вже отямились давно!


30.11.2013


Рецензии