Сабака
Сабака.
Слова П. Безъязычного.
Яна бувала гарнаю сабакай,
Та й хвост яе - крутився дугой.
Дак толькя гаспадарь бувал скаряднаватай -
Яе ён гадавав трябухой!
Приспевянь: Хай ён – як хвароба,
Хай - ён ня прастой.
Хай – чясам ён зусем жадоба!
Бул ба проста толькя свой!
Яна була вясёлаю сабакай
Та й лагадна вихляла хвастом.
Дак толькя гаспадарь бул трохи грубаватай,
Та й мох кались прайтитца прутом!
Приспевянь:
Ией ускрось тады здавався вораг,
На гук гаспадаря - сигала бечь.
Дак толькя гаспадарь занатта бул суворай,
Та й ён яе дабро сажав стяречь!
Приспевянь:
Свидетельство о публикации №113113006229