Ня марна лычя барада
Ня марна лычя барада.
Слова П. Безъязычного.
Ня марна лычя барада -
Шоб гоям абицять:
Гарелка будя завсигда,
Та цукар-рахвинад!
Кали да прорвы давяли -
Падумали пра лад:
Ускрозь гарелки навязли,
Хлапятам - рахвинад.
Приспевянь: Рахвинад!
Будя ён нарасхват!
У гояв будя лад,
Як будя рахвинад!
Ат цукру зубы пагнили -
Замаялси народ.
Адзнака Севярскай Зямли -
Залеза повян рот.
Калися квас ускрось сярбав,
Бул ласай на гарбуз,
Гарелки ён ня куштавав -
Ни севяряц, ни рус.
Приспевянь:
А спирту веляна вазить
У дешках дли салдат -
Утак, як треба паднасить
Снаряды да гармат!
Утопли спомины на дне -
Ни гари баранам:
Були б у роднай старане
«Наркомавских сто грам»!
Приспевянь:
Дак шо жа з гоями рабить?
За шо жа йих любить?
Извыкли як папала жыть -
Усё бяри за спирт!
Усюду будя угамон -
Ня будяш бис салдат,
Пакыля будя самагон
Та цукар-рахвинад!
Приспевянь:
Свидетельство о публикации №113113005443