Навчимося знову ходити
Щоб не гнути спину і шию,
Над буденністю Світлом стриміти,
Може, навіть, літати у Вирій.
Навчимо себе говорити
Так, як батько навчав і мама,
Не над глупством і злом хихотіти,
Спілкуватись Любові словами.
Навчимося себе Любити,
Не коритись «братам» з батогами,
Не принижуватись, просити –
На Землі своїй бути Богами.
Навчимося в Любові Жити,
Чистотою заповнити серце.
Не на Пана у Ніч ворожити,
А Любити і Жити уперто.
29.11.2013
Свидетельство о публикации №113113000537
Наталья Сытник 14.02.2014 17:19 Заявить о нарушении