Лычя мир народам
Слова П. Безъязычного.
Лычя мир народам,
А чюгун – заводам,
А завод – рабочим,
Шоп курил у вочи,
А зямля – сялянам,
Кволым, нешта пьяным,
Моря – марякам,
А рыба – рыбакам,
Приспевянь 1: Космас – касманавтам,
Брашка – алканавтам,
Зоны – камунистам,
Грошы – хвинансистам.
Тропики – микробам,
Лёва – эхвиопам,
А бянзин – маторам,
А зялёнай – скорым,
Щипцы – кантралёрам,
Соннушка – шахтёрам,
А пясок – пустэчя,
А тярпуг - утечя,
Ножанцы – цанзуря,
Виски – синякуря,
Голад – дли культуры
Та литяратуры!
Мы абгаманили -
Класам прахадили.
Нас ты ня аблупиш –
Задарма ня купиш!
Ну, а мы с табою
Дружым з галавою,
Тольки нам - бяз меры
Абицяють бэры!
Приспевянь 2: Ты удома сиди –
Да варот ня хади,
За парог – ня глядись!
Та й бяс сонца – святись!
Нам ба толькя спайнять,
Як бажають спаймать,
Мы ня будям мавчять -
Е пра шо расказать!
Личя свет народы,
А бяда – заводы,
А завод – рабочих,
Шоп курить у вочи!
Бяз зямли сялянам –
Будя шалабанав,
А маряк – бяз моря
Пасярбая горя!
Приспевянь 1:
Ну - а мы с табою
Дружым з галавою,
Чиста мыям вухи,
Шоб уцэ паслухать:
Приспевянь 2:
Будя мир народам,
А чюгун – заводам,
А завод – рабочим,
Хай патерпють вочи,
А зямля – сялянам,
Бутцам катаржанам,
А маряк та моря –
Песня на прасторя!
Приспевянь 1:
Ну, а мы с табою
Дружым з галавою.
Дак дли нашай эры
Мала толькя веры!
Приспевянь 2:
Свидетельство о публикации №113113004787