Янукович Й i iз Карпат!

Присвячується Найкращому Президенту із усіх Президентів,
про яких Історія ЧулА!    Президенту Незалежної УКРАЇНИ!


Янукович також і із Карпат,
Бо кожному із нас Є БРАТ!
Величним Є Душею, Й СЕРЦЕМ,
У Політиці відбиваються всі герци.


Янукович також є ГУЦУЛОМ,
Та й досвід має набулий!
Квіткою розквітлою щиро,
Говорить із Народом, нашим миром!


Янукович також Є Людиною,
Й Найщасливішою Годиною!
Усієї Нашої Щасливої Країни,
Нашої ВишневоЇ ШЕВЧЕНКА УКРАЇНИ!


І ми - Величний мій Народе БУДЬМО,
І Президента Поважати незабудьмо!


        З Повагою до УсіХ!
              ОсЬ ТаК!   


Рецензии