Я еще в своем уме

Я не буду твоей душой,
Ты не будешь моим романом.
Как бы ни было хорошо,
Нам всегда будет слишком рано.
If the sun shines and if it rains
Overwhelming it is, I'm living!
And my love in my life remains
And it's shining and sacred feeling.
Numai tu esti si numai eu
Doar in visele din trecutul.
Si iubire dispare mereu
Unde regele ei e fututul.

29.11.2013


Рецензии