Все одно, я узвару напьюся!

Хоч малi були ще,а-Дiброви ,
Хоч зеленi,але ж -як дубки,
Ми численнi були i здоровi,
В Пiдгороднi росли "парубки"!

Ще живi були баба та з дiдом-
Я ж казав-нас багато було-
Видно добре було за обiдом,
Навкруги i життя так цвiло!

В тiм дворi ще була i кабиця,
I варилося щось в чавунi...
Эх,узвару б дитинства напиться,
Щоб пiрнути в дитинство менi!

Я бажання цього не боюся,
Бо так хочу рiдню всю побачить!
Все одно,я узвару напьюся:
За дитинство повинен вiддячить!


Рецензии